Basiscursus preventieadviseur niveau III

Basiscursus preventieadviseur niveau III - Amelior
Organisateur: 
Amelior vzw
Activité: 
Vorming
Date: 
Lundi 08/10/2018 - 09:00 à Lundi 18/02/2019 - 17:00
Prix: 
Vanaf 740 €
Lieu: 
Amelior vzw
Beneluxpark 1
Kortrijk 8500
België
50° 47' 59.0712" N, 3° 17' 0.5244" E
BE
Accessibilité: 
Iedereen
Groupe cible: 
Andere, Preventieadviseur veiligheid, Vertrouwenspersoon, Human Resources, Syndicaal afgevaardigde, Werkgever of lid van de hiërarchische lijn, Preventieadviseur hygiënist, Preventieadviseur ergonoom, Preventieadviseur arbeidsgeneesheer, Preventieadviseur psychosociale aspecten
De basiscursus Preventieadviseur Niveau III voldoet aan de eisen van de Codex Welzijn op het Werk en komt in aanmerking voor educatief verlof (N-1971/C-11). Na slagen in deze praktisch ingerichte cursus van 40 lesuren, krijgen de cursisten een getuigschrift van deelname.

WAAROM AMELIOR?

Amelior vzw is opgericht door een managers die hun passie voor veiligheids- en kwaliteitsmanagement wilden delen met het bedrijfsleven. Ondertussen is dit uitgemond in een professionele organisatie die reeds decennia ten dienste staat van het bedrijfsleven.

VOOR WIE?

Meer en meer werkgevers vinden het raadzaam hun leidinggevenden en kaderleden een basisvorming veiligheid te laten volgen.
Daarom is deze opleiding ontworpen voor:

  • Medewerkers van de Interne Dienst Preventie en Bescherming of hoofd van de ‘Interne dienst voor Preventie en Bescherming’ van een C- of D-bedrijf die wil voldoen aan de wettelijk vereiste basisvorming.
  • Kaderleden en leidinggevenden die hun kennis over arbeidsveiligheid willen bijschaven.
  • Leden van het Comité PBW.

PROGRAMMA

U krijgt de basisvorming veiligheid. U krijgt in korte tijd zicht op alle belangrijke aspecten van het hedendaags veiligheidsbeleid:

  • zowel de algemene denkwijze,
  • de wetgeving, als
  • de specifieke risico’s komen aan bod.