Safety Update Progamma 2019

Descon BVBA
Organisateur: 
Descon
Activité: 
Bijscholing
Date: 
Vendredi 06/12/2019 - 08:00 à 16:00
Prix: 
290 €
Lieu: 
Aldhem Best Western Hotel
Jagersdreef 1
Grobbendonk 2280
België
BE
Accessibilité: 
Iedereen
Groupe cible: 
Preventieadviseur veiligheid, Preventieadviseur arbeidsgeneesheer, Preventieadviseur psychosociale aspecten, Preventieadviseur ergonoom, Preventieadviseur hygiënist, Werkgever of lid van de hiërarchische lijn, Syndicaal afgevaardigde, Vertrouwenspersoon, Human Resources, Andere
Thèmes: 
Jaarlijkse bijscholing voor preventieadviseurs
Lien externe: 
www.descon.be
In het kader van de wettelijk voorziene permanente vorming voor preventieadviseurs en leidinggevenden wordt er door Descon jaarlijks een actualiseringsprogramma ingericht.

Ziet u door het bos de bomen niet meer?  Bent u eventjes de pedalen kwijt?  Te veel Koninklijke Besluiten, Europese Richtlijnen en Wetten die verschijnen en verdwijnen? Of... wil U gewoon uw kennis bijschaven en “up-to-date” blijven inzake Arbeidsveiligheid en Welzijn?  Dan is dit “Safety-Update-Programma” wellicht de oplossing. Het programma is specifiek gericht naar de preventieadviseurs en/of bedrijfsleiders en zeker ook naar de leden van de hiërarchische lijn (de  leidinggevenden van uw bedrijf). Een dag boordevol informatiesessies over verschillende actuele onderwerpen.

 

Diegenen onder u die in het verleden reeds aanwezig waren op deze jaarlijks terugkerende studiedag weten dat dit zoveel mogelijk om een praktijkgerichte aanpak gaat.

 

Het Safety-Update-Programma zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 6 december 2019.

Het aantal inschrijvingen is zoals steeds beperkt.  

 

Om u een aangename dag te bezorgen gaat het programma door in het Aldhem Hotel te Grobbendonk.  Makkelijk bereikbaar, parking in overvloed en een gezellig middagmaal is inbegrepen.